Wednesday, June 29, 2011

KEk coklat gunung berapi

Hari tu aku buat kek coklat saje2...bukan sbb nk sambut besday ke ape...saje2 sbb bosan...dan cik bam sorang ni pun rajin la menolong di dapur sampai lah kek coklat ni masak...biasa la org tak pro masak men taram je baca STEP yg di sediakan...dgn harapan menjadik dgn cantik ala2 kat kedai la...wahahhaa....meh tgk chef kecik ni tgh tolong mami dia g cocok kek coklat yg da siap masak..

kek segera...hahaha...sblm masuk oven

kahkah...da rupa apam merekah plk rupenye...tapi versi kek coklat gunung berapi
adoiyai....ape rupa la kek aku buat ni...janji bole bedal...bila da potong kan cantik jek...atas dia aku buh coklat cip byk2...konon bg sedap la tue...miahaha

Juri jemputan mummy....dia kate gud job mummy...sedapppp
tgn dia tu diam2 pi cubit kek tu dalam2...buat muke tak bersalah jek...

Semalam plk mummy bt Puding roti bakar...sbb tringin sgt....tp gambo xde la....

Tuesday, June 28, 2011

hasil di bulan puasa

semalam kan aku puasa...rutin mengepum aku pun sama je 3 kali sehari..dan hasil tu xla byk sgt..skang Myiesha da 8bulan hasil da berkurang tak mcm umur dia sblm 6bln dah...klau awal2 dulu bole dapat 20oz ++ sehari skang dah kurang dari 20oz....tapi ok lah still mencukupi...

Hasil time puasa semalam 17oz rase oun biasa je xla letih sgt pun...maybe sbb kite da berniat kan...Allah akan bantu kite kuat smp petang....klau hari biasa makan lewat sikit je mula la menggigil kelaparan...InsyaAllah bulan ramadhan akan datang nt akan di tempuhi dgn jayanya.....dan puasa penuh tahun ni...Aminnnn

Hasil semalam yg sudah di bahagi2 kan...satu botol lebih kurang 4oz utk sekali minum

OMG

malam tadi anak dara aku jatuh katil lagi buat kali yg ke 2...1st kejadian pd entry ni flower horn...td kali ni bukan jadi flower horn lagi tp ape ek ayat yg seswai...hmmm kali ni "anak aku pkai blusher"...sbb dia jatuh cmne tah tp pipi dia yg lembam...kejadian kali berlaku pd jam 11++ malam...tgk dah kul 11 lebih dia xtido lagik...alkisahnya aku g tdo kan dia kul 10 lebih gitu...tah cmne aku rase aku da tdo dulu...Myiesha plk g sambung main dadadadadaaa....mamamammmaaa dia...agaknye syok sgt satu katil dia panjat...

tetibe je bunyi gedebuk pastu uwaaaaaaaa....aku xpasti sgt bunyi dia cmne...mak dia tdo mati plk...dengo2 hubby da jerit pgl aku...laki aku kat luar lg tgk tv...dia kate mmg dengo dak kecik tu jerit2 main2...dia ngat aku dalam keadaan sedar lagik, tah la penat sgt kot malam td smp terlelap dan terlupa dak kecik xtdo lagik....kesian anak aku...nangis tesedu2 lagik...gigil gak la tgn aku ms angkat dia...wahhhh fobia aku dengo bunyi gedebuk....Sorry sayanggggg....hubby xmarah aku tp dia bole ckap ape tau tak...dia kate SATU SAMA.....siap angkat jari....sbb pe dia ckp gitu...sbb kejadian pertama dulu dia yg lalai....kuikui...harap lepas ni xde la adegan jatuh2 lagi...tah2 adegan superman plk...tembok setinggi satu tingkat da di tembusi Myiesha...dah xbole bertahan lagi...sbb dia da semakin mengganas....huwaaaa

gambo kejadian xde...sbb lepas tu mak myiesha sambung tdo lagik


moral of the story-------->> don't sleep before ur baby sleep....

Monday, June 27, 2011

Puasa

Start hari ni smp hari rabu aku berpuasa 3 hari straight...huhu 1st time pose sejak myiesha ada..kang xpsal termakan bubur Myiesha plk...tp ni bukan pose ganti...tp pose nazar...sbb nye aku baru tau klau buat puasa nazar kena buat straight xleh benti2....aku nazar nk pose 3 hari so kena pose 3 hari tanpa henti...hari tu aku da buat sehari masa peknen tp kena start balik la..sbb aku xtau...kena repeat balik...pose ganti ada sehari sbb tahun lepas xpose sehari sbb kena minum air gula masa xchekup...da bazir satu hari klau tak bole pose full.....

hope ok la smp ke hari rabu pose aku ni...skang jam 11.44am aku masih lagi bertahan...pumping session baru sekali...ada lagi dua session...jgn la aku pengsan dulu...hihii

Thursday, June 23, 2011

makanan anak

Myiesha da masuk 8 bulan ni rase nk pelbagaikan lagi menu dia...start 6 bulan aku bg dia makan bubur kosong, then campur carrot n tukar2 dgn brokoli. kadang buat puree kentang n campur juga serbuk ikan bilis yg dah blend kat bubur dia....kadang aku bg juga puree buah pear dan epal....buah lain pisang aku penah try...buah pisang tu aku xmsk just lenyek2 je...dia makan ok je habis...tp dlm beberapa jam lepas tu dia muntah...abes semua kluar...so aku fikir maybe perut Myiesha xtahan lagi dgn gula dlm buah yg belum di urai...klau da di masak glocose tu sudah menjadi komponen yg ringkas dan mudah baby nak terima...So aku stop tak bg dah...

Ayam aku pun da penah bagi...potong halus2 dan masuk dalam bubur nasi dia...then just tapis kan je...tp ayam ni jarang aku bg...sbb cm leceh...haha...malas btol  mak myiesha ni...ikan pun da penah tp aku xsuke sgt sbb bau dia cm xbest klau wat bubur campur ikan...labu pun aku penah bg...sedap je dia makan...pg tadi aku campur kan tauhu kat dalam bubur nasi dia...tgk cmne penerimaan dia hari  ni...harap ok la....

Meh nk share pencarian di en Google....
 lepas ni tringin nk try bagi cheese kat dia...telur pun belum penah try bagi...anak korang ok tak klau bg telur...ngan nk try masukkan egg yolk kat mknn dia...biar berselera lg anak aku mkn hari2...

Wednesday, June 22, 2011

trip ganu

hoho...da seminggu lebih baru nk update pasal jalan2 g ganu hari tu...malas nk cite byk2...sbb keseluruhannya sgt tidak berpuas hati...sbb pe aku ckp gitu...pertamanya xdpt jln2 cari makan kat sana...tah la sbb kitorang yg xtau nk berjalan kot...nk tau jauh2 kitorang dtg last2 mkn nasi goreng cendawan jek...haha..nk tergelak je...sedih semasa menikmati makan malam...punye la g restoren plg meriah kt pantai batu buruk tu...minta seafood xde plk...sotong goreng tepung pun xde...adoyai....last2 order yg biasa je...xdpt la nk makan mknn org ganu tue....tu kes hari sabtu...hari ahad plk...kitorang jln kat taman tamadun islam je...naik boat pusing2je kt situ tgk masjid kristal...xmasuk pun taman tamadun islam tu sbb da tgh hari lag pun da penat n panas...so decide trus blk...ingat otw nk lunch dulu tp di sebabkan xtau kedai mana ok n lg satu satu takut menu mengecewakan kitorang just beli mekdi je hohoo...aduhh kat jb pun melambak kan...tp ape nk buat, tu la len kali klau nk jln kena wat reseach dulu.....kat mana makan best...ape best...(eh tp aku da ty)...uwaaaa....bile da blk baru org cakap kat sini best...kat situ best...adehhh cakap pun xguna...tah bile aku nk ke sana lagi pun xtau....

ni pegi pun sbb kawan hubby kawen kat Dungun tu...huhu...kitorang dok kat Mayang Sari Resort masa kat Dungun tu....ok la bilik yg utk 2 org tu tp yg xbest byk nyamuk weh...masuk2 berterbangan nyamuk dr pelusuk ruang...sbb pe byk nyamuk agaknye sebab depan tu ada kolam ikan...dia nk buat2 ala2 bilik di tepian kolam kot...tp byk nyamuk...seb la dia xgigit org...nyaman je tdo...

 myiesha sempat mandi kolam ngan baju tdo dia...haha

day 2 sblm g uma panten...


sabtu petang pas kenduri kawen trus g Kuala Terengganu...smp2 trus g pasar payang...hmmm xbeli byk pun..sbb mahal kot harga kat situ...tau la kitorang ni org luar...tp jgn la cekik darah...ada membe hubby ckp mmg org luar dia letak harga tinggi, klau bw membe bole la minta tawar...seb la xbeli byk...hohoo...mlm tu just check in kat Tanjung Vista Hotel...yg ni ok la hotel dia...hotel baru kan...siap bole request baby coat...free kan minta saje la...xla mengganggu tdo...tp budak tecik tu sebok nk menyelit gak....

budak yg xmo tdo

Hotel yang ni pun ada pool...tp xsempat nk terjun...

So far ok la...pengalaman berjalan2 walau kurang memuaskan hati ni....lepas ni nk berjalan kn study dulu makan kt mana yg best n tempat mana shopping murah....jgn silap lagi...hohooo....tu je la kot crite pendek  jln2 ke ganu ritu...hahaha

 sempat la g dataran shahbandar seblah pasar payang tu...

Ngan naik boat kat masjid kristal...seb Myiesha tak terjun...

Tuesday, June 21, 2011

baby nestle rice and soya

Hari tu masa g travel 3 hari aku beli menda ni..buat ada klau Myiesha lapar sbb cmne nk masak kan dgn perjalanan jauh dan sentiasa berjalan ni...beli la bubur instant ni senang nk bg Myiesha makan...1st day pergi ok lagi la, sbb pg2 aku da masakkan bubur n bawa bekal...bajet hari ke2 dan 3 nt just bg nestum ni la...TAPI Myiesha xmau langsung...bila aku bancuh pastu suap kat muke da excited...bila masuk dlm mulut dia je, dia buat muke tergedik2 mcm geli...aduhhh sua lagi siap geleng2 kepala xmau....dah la satu tin aku beli sape plk nk makan kasi habis....tp aku rase nestum ni sedap je...haha...kat hubby aku pun aku pi suap utk bancuhan pertama tue...Nampaknye simpan kat uma je la satu tin nestum ni...xde sape nk makan...rase nk derma kat org yg memerlukan la...reject pulak si budak kecik ni kat bubur instant...nak yg mummy buat gak....Nasib la masa dok kat hotel time Breakfast tu ada bubur...tapi aku bagi jek...seb dia nak...hohoo

Camne ye korang bg anak makan klau dia xmau yg instant nih....ape menu yg seswai nk bg utk perjalanan yg jauh...meh la share...

Monday, June 20, 2011

8months of Myiesha

Sabtu hari tu 18hb Myiesha dah 8 bulan....kejap betul la anak mummy besar..lagi 4 bulan dah nk setahun...rase tak percaya je...cepat betul perkembangan budak kecik ni...dari satu bulan ke bulan macam2 perkembangan yg berlaku...sungguh pantas...klau org tua cam kite2 ni (eh mami muda lg tau huhu)...mcm lambat je...cm dah xde perkembangan je...tp budak kecik ni mmg pantas kan...Dari tak berdaya ape2 cuma pandai menangis...kemudian pandai nerap...skang da makin buas...dah xreti diam...da pandai bermain emosi...bila kite marah da pandai cebik mulut tu...dah pandai buat muke nakal...haihhh happy betul la hidup ni...Syukur Ya Allah sbb diberi kebahagian ini.

Sekarang Myiesha da pandai menyusur dan cam askar combat jek...merangkak belum lg cuma angkat2 bontot pastu jatuh...da pandai duduk dgn sokongan...belum pandai duduk sendiri...suke bukak setoken sendiri...pandai membebel...dia pandai sebut dadadadadaddaaa....mamamammaaammaaa...nanananaaannaaa...ammaaa...haha...skang da telebih manja ngan mummy, pantang mummy xde mule la nangis...dah kenal org mummy ngan papa je dia nak...lagi satu ngan BS dia je dia mau...yg jarang jumpa dia susah sikit..dia ramah tp bila org nk ambil xmau....rasenye tu je la yg aku ingat....moga Myiesha jadi budak pandai ok...xkisah la klau lambat sikit nk merangkak ke ape...janji anak mummy sihat...dan lagi satu Myiesha masih lagi minum susu ibu..Alhamdulillah selagi ada rezeki mummy bagi...

Gambar semalam semasa sambut Father Day...
Mengada nk mummy dukung...dak manja

Hari papa

1st time dalam hidup hubby aku sambut father's Day....Semalam pagi2 aku dan Myiesha kejut wish Father Day kt hubby..hehe Myiesha xpandai cakap cume mulut bising je dadadadadaaaa....cube la tuka papapapapapapa...plk...huhuu...

Ok la aku nk ucapkan kepada My beloved hubby Happy Father's Day kerana menjadi papa yg terbaik pd Myiesha...moga papa menjadi papa yg terbaik untuk anak2 kite lepas ni...InsyaAllah klau ada rezeki...Love u b...hohooo

Bagi can gambar berdua je sempena hari Bapa...Mummy tgk je ok....Happy alwiz my sweetheart
Moga keluarga ku ini sentiasa di bawah lindunganNya...jauhkan lah dari perkara2 yg merosakkan keluarga ku ini...Aminnn

Wednesday, June 15, 2011

movie lagi

Hari tu sblm kitorang gerak g Ganu hari jumaat...malam jumaatnya kami sempat layan movie....tapi kali Myiesha kurang behave sebok nk tegur org....nanananana~~~ dalam tu...nk bg susu pon xmau..kejap nk masuk bawah seat...kejap panjat2...tp seb baik pastu dia diam n tdo.....klau dia gitu je mmg nk kluar je...seb dia menjadi ok semula...hohoo...so bole la tgk dgn tenang... Kitorang tgk cite KL Gangster So far ok la cite ni...tp klau samseng cara cakap mmg loghat2 cina ek...huhuu...lantak la janji tgk movie...haha

kami tgk malam 9 Jun 2011 jam 8.45pm tak menyempat2 hari tu jugak nk tgk....

Myiesha 1st swim

video
Hari tu kan aku g jalan2 ganu....kitorang stay satu malam kat Mayang Sari resort time kat dungun....so lepas bekpes trus g swimming pool...ngat saje nk jenguk2...tp smp situ je trus aku kasi terjun  budak bambam...dgn pkai baju tdo sume xtukar pun...hahha...bukak diaper jek...pastu baru suh hubby amek neck float dlm kete...so ni la hasilnya...

Thursday, June 9, 2011

Holiday

Esok family kecil ku akan pergi bercuti ke Terengganu...kenapa Terengganu? sebab kawan hubby aku kawen...So alang2 ke sana berjalan2 sekali la....1st time aku g Terengganu masa aku peknen 5bulan...time tu pasal urusan kerja..pergi Pulau Redang, hubby xikut...Myiesha je ikut dalam perut time tu...hihii....
sampai demam2 aku g Redang Island time ni...ye la dr JB ke ganu pastu ke pulau lagik...berejam2 weh, sakit urat aku smp2 hotel...seb Myiesha kuat dok dlm perut....

Sok pepagi kitorang gerak dr JB ni...ikut jalan dalam dr Kota Tinggi, Mersing...kire ikut pantai timur la...xpenah lagi aku lalu area situ...harap2 perjalanan di permudahkan dan selamat sampai dan pulang.....Sape yg dok area situ tau tak jln2 kat ganu tu mana yg best ek....

Aku xtau jln area situ, so Cik GPS tolong guide la....jgn sesat sudah....
kalau ganu mesti plg pemes masjid kristal ni kan....so bole la g tgk2 nt...dulu g tgk dr jauh je

Tuesday, June 7, 2011

Selasa

We love RED color...

anak yang kena pakse suke merah
 
 wedding kawan papa


hoyehhhh

Sebenanye tgh malas wat keje...menghapdet blog dgn kadar terpantas....tata

Monday, June 6, 2011

6.6.2011

Today is my Abah Birthday yang ke 64 tahun...makin berusia abah...da masuk fasa 60an....Semalam adik beradik aku celebrate Besday abah...jeles gile xdapat join...adik aku sorang tu la plan last minute...dah la akak dia yg sorang ni jauh kemain....klau dekat bleh la plan hari wat esok...aku dah la jauh...macam2 kena pk sblm balik kg...So kem salam je la xdapat nk join celeb besday Abah....Slalunye mmg kitorang celeb ramai2, yela kan date tu da sama ngan cuti agung...ramai yg cuti...tp hubby aku cm biasa la...agung lahir ke...mati ke..raye ke...ape2 yg berkaitan public holiday mana de cuti...kerja tetap kerja...tak best kan....Kilang dia tu mementingkan kerja dari kekeluargaan...mmg xmesra keluarga la...haha...minta cuti wekend pun da kena bebel...ye la most of event or ape2 yg kita buat kan slalunye on wekend...so mmg akan slalu kn minta cuti la kan...klau tak mmg aku sorang g atau dok uma je la aku ni ngan Myiesha...hohoo...eh da melalut plk...da moody plk di kala entry Besday abah...hihii...

Ok la abah...Selamat Hari Lahir Moga Abah sentiasa bahagia dan dipermudahkan dalam segala hal....Abah dah susah payah membesarkan kami adik beradik seramai 10 org ni...abah sorang2 yg kerja menampung perbelanjaan, tapi abah masih mampu menyediakan segala permintaan kami...Terutamanye aku la kot...hihii...ape aku minta xpernah abah cakap xde...mesti ada je walau tgh bulan...tp sekrang bila dah kerja baru aku tau susahnye cari duit dan bayar segala macam hal...ni berdua bekerja, anak masih kecik xpandai meminta,...nt da anak 10org  pun cukup2...nt da ramai xtau la...harap cukup je la...no mainan mahal2 okey...hahaha....



Nah abah saye belanje kek coklat...abah suke kek coklat kan...hihii tunjuk gambo je la...gambar xkan habis...boleh tgk sentiasa...klau kek betul cepat abes....ok Abah...You are the BEST ABAH i ever have.. thanks soo much to be my abah...
 

Tidurlah sayang....


Alahai anak tdo...memang best kan...nmpk tenang je xde masalah...huhu...ni papa yg snap pic masa Myiesha tdo depan tv...xyah bantal...beralas lengan dia sendiri dah cukup lena...papa snap2 pun dia tdo je....

dah naik 20 sen

wooooo mahal dah wei...dah la sblm ni mmg dah mahal...tegezut bile cashier bg balance xcukup....seb tak minta balik...haha trus tgk tag harga dah naik 20 sen....trus ckp oooo dah naik harga ek...aah kak dah naik harga...sbb aku mmg pelanggan setia roti kat petronas seblah Jusco Taman U tue...sblm g office aku mst singgah...bukan tiap hari la singgah...bile kehabisan stok makanan bekpes jek...hihii...sbb aku mmg slalu bekpes minum susu dan roti...klau malas buat air kt opis aku just beli je air susu kotak tue...makan ngan roti....Tapi hari ni dah naik plk rege roti peberet ku ini...roti ni dan adik badik dia butterscott, oatmeal raisin, cokelat raisin sume dah mahal...Gardenia ni nape la naikkan harga...Tapi walau mahal tetap ku beli....hmmm harga barang makin meningkat....Pak Menteri bila nk naikkan gaji kami yg ciput ni....camni koyak laaaa....





ni la dia roti yg da naik 20 sen.....hadoi.....mahei2....skang rm4.20....

si bambam ada gak terselit....tu pic screen saver pc den ler....huhuu...tiap hari tgk muke baby bambam

Sunday, June 5, 2011

Segamat kecik n ariff kawen

Semalam aku ngan myiesha g segamat rumah membe kawen...dua2 dulu satu office...cuma yg pompuan da pindah keje kt spital segamat...kire dua2 membe la...hubby aku tak ikut...sbb dia keje...hari ni pun dia keje...busan2....aku ikut panjang...nek keta dia...dia drive la kan...bukan berdua jek...ada atul dan dila juga....gile ke aku g berdua ngan dia...kang xpasal org kate panjang tu laki aku....hahaa...ape pun thanks panjang sbb nk bawa aku g kecik kawen....jauh rupenye Segamat tu....tp klau yg da biasa maybe rase kejap je...utk aku yg jarang2 lalu jln tu mmg terasa jauhnye....hihi...tp seronok la sbb g ramai2....g konon2 berkonvoi tp sume berdezup laju...aku ckp kt panjang xya la laju2 bukan nk berlumba pun...highway pun bz sbb cuti skolah kan...sume nk berjalan la kan...r&r pun penuh org.....ok la jum layan gambo.....


myiesha da tgk je crown panten...tgn dia laju nk tarik...

anak anak mummy in RED...cm berjanji plk...
ibu husna dan mummy myiesha

 
Tahniah Ina dan Arif Moga kekal Hingga Akhir Hayat...



Nak di jadikan cerita...dua org membe eksiden masa otw balik ke JB...eksiden kat jalan Labis ke JB...masa kitorang otw balik tu...sampai satu tempat tu jam ...upenye ada eksiden...kitorang just lalu je la dan tgk kejadian ni dr kereta je, dlm hati berdoa je moga org dlm tu selamat la.....rupe2 nye membe satu keje yg eksiden.....hari ni br dapat tau....sorang kt spital segamat...sorang g cedera ringan je....harap cepat sembuh la helmi dan syafik...tgk kereta ni serammm je...hancur tu...dahla kereta baru...



Friday, June 3, 2011

3 jun 2011

hmmmm nape ek mcm rase sesuatu yg len macam jek....perasaan ni da xbetul kot...addoiiii xmo la pk dgn harapan dah xde rase len macam tu...mcm ada yg xkena jek...ke sbb tgh bz ek....ikutkan mmg hari2 bz...klau aku buat malas baru la tak bz...haha...korang kena melayan aku yg tgh bengong di petang jumaat ni.....ishhh hari jumaat baik aku doa yg baik2 je....Ok la sempena hari jumaat 3 jun 2011 aku harap moga Keluarga aku di sentiasa murahkah rezeki dan bahagia selalu....Aminnnn

Tetibe aku nk letak gambo Hello Kitty pulak....hohooo jum terbang..~~~~~~

Thursday, June 2, 2011

D.I.Y Ice cream Oreo

nyummm...sedap kan klau panas2 dapat makan eskrem...minggu lepas saje gedik2 buat eskrem ni....tgh angin rajin datang...so layan je la...hihi...So meh kite belajar wat eskrem di kala hari panas ni okeh....

-
-
mule- mule beli bahan2 : beli air susu ape2 perisa ( klau nk wat oreo just beli yg plain je la) dan beli coffee mate
pastu cari la ape2 bekas...klau nk bt banyak guna bekas sukatan yg besar la...sbb susu dan coffee mate kena sama kuantiti dia...so amek satu cawan susu dan satu cawan coffee mate...masuk dalam blender dan blend

selepas blend masukkan biskut oreo yg di pecah2 kan...cream dia masuk kan jek...campak je sume....dan blend lagik

ni la rupe yg da campur beskot oreo...klau nk letak menda lain pun bole...klau buat perisa stoberi beli susu stoberi pastu buh buah...xpun yogurt stoberi tu dlm campuran ni musti lagi sodap ala2 tutti fruity....klau xnk hancur sgt masukkan last sekali baru sejukkan.

dah jadi cam gambo atas bole masuk bekas dan bekukan....tunggu 2 atau 3 jam....sampai la separa keras kluarkan semula dan blend lagi sekali utk mendapatkan tekstur yg lembut....klau buat byk kali gerenti lagi lembut...aku wat dua kali je...malas byk2 kali....okeh bile dah blend utk kali kedua....masuk bekas dan bekukan semula...sblm tu klau nk buh topping ke ape time ni la...aku buh biskut oreo yg pecah2 je atas tu...klau nk letak coklat ke...buah ke.... atau ape2 je la yg korang suke...

dah beku baru bole makan bersama family...nk makan sorang2 pun bole....
tadaaaaa...ni yg da siap...meh la makan....nyummmyyy

EBM May

Entry biasa di hujung bulan....tapi da terlambat 2 hari baru nk update....So macam biasa just utk memastikan stock sentiasa ada untuk anak2 mummy....Alhamdulillah Allah masih memberikan rezeki untuk Myiesha dan Husna untuk menikmati SI. Tapi biasa la semakin meningkat usia anak, production pun berkurang..cuma aku kena usaha lebih je la...xbole lupe pumping session walau bz....tp gap masa yg tak konsisten antara session bergantung pada tahap kebizian....hihi...klau tak bizi sempat la buat 4 kali sehari...klau tak mcm biasa la 3x sahaja...yg penting buat...Ibu2 di luar sana jgn putus asa ok klau production berkurang....kite usaha je selagi terdaya dan selagi di berikan rezeki.Aminnn utk semua ibu-ibu di luar sana....

stok da kurang berbanding dgn bulan2 sebelum ni...Moga rezeki ini sentiasa berpanjangan. Aminnn