Wednesday, June 15, 2011

Myiesha 1st swim

Hari tu kan aku g jalan2 ganu....kitorang stay satu malam kat Mayang Sari resort time kat dungun....so lepas bekpes trus g swimming pool...ngat saje nk jenguk2...tp smp situ je trus aku kasi terjun  budak bambam...dgn pkai baju tdo sume xtukar pun...hahha...bukak diaper jek...pastu baru suh hubby amek neck float dlm kete...so ni la hasilnya...

2 comments:

NormaLiza Mah said...

Mayang Sari dungun dekat tak dgn Uitm dungun? bukan apa, sbb selalu pergi dungun antar adik, n selalu cari hotel...

drop by baca entry ni dan pastonya tidak ketinggalan utk klik2..
sama2 kunjung dan klik..
salam perkenalan?

jaja said...

salam perkenalan,

dekat je ngan uitm dungun tu...kat simpang tu uitm belah kanan...nk resort ni belah kiri...