Sunday, October 16, 2011

today is my special day

Hari ni hari lahir aku...motip publish sini bukan nk suh korang celebrate utk aku la hihi...just to remember je Alhamdulillah aku masih lagi berkesempatan untuk hidup di bumi Allah ini dan merasa nikmat menjadi ibu dan mempunyai keluarga sendiri...Syukur Ya Allah dgn kurniaan Mu itu..Moga selepas ini aku berkesempatan untuk melihat anak aku membesar dgn jayanya...dan meniti meningkatnya usia ke hari tua bersama teman sehidup aku...

Tahun lepas aku celebrate sorang2 je...hubby kat JB aku kat Banting...xde sambutan ape2 pun...sbb time tu aku kat kampung menunggu saat kelahiran baby. tp hari itu aku ingat lagi aku keluar dengan adik aku tina suh dia teman g pekan banting sebab tekak nak makan Mekdi chicken Mcdeluxe set ngan kek secret recepi...dalam hati ckp kena makan sekarang nanti baby da keluar kena pantang lama....ishh ayat2 yg biasa di dengar sblm org nk berpantang...hihi...memang membedal makan la..siap minum air gas...minuman yg menjadi pantang selama ni...sedap je aku sedut air gas tu smp abes tanpa rasa bersalah...siap sblm balik singgah beli kek...mcm org tak makan dah lama je...bila semua dah habis rase puas hati sangat...hiiii....konon bole la bersalin ngan hati yg tenang lepas ini...

Walau xde sambutan ngan hubby tue tapi aku seronok sebab bila2 masa baby nk keluar...time tu aku dah xde rasa takut atau gementar nk melalui saat bersalin...memang menungggu2 je...ikut due date 20/10/10 baby nk keluar...tp selang satu hari masuk je 18hb aku da sakit kul 3am...sakit2 biasa je...mak abah bawa ke hospital banting kul 4am lepas tu kul 9.30am aku da bersalinkan Myiesha...tak sempat hubby rempit dr jb nk tgk aku...tp xpe la aku kt dlm LR dah tak pk ape...nk cepat2 keluarkan si kecik je...tp sblm tu aku dok msg dia je ckp sakittttt sakittttt...haha dlm LR pun aku bw enpon sorok bawah bantal....kekekee...klau bosan2 bole ambik gambo kan...

So tahun ni...yeayy aku sambut besday bersama hubby dan Myiesha it's soo perfect...Alhamdulillah...

sewaktu myiesha 5 bulan...

1 comment:

Hanani said...

happy birthday mummy myiesha....