Saturday, May 21, 2011

nur kasih the movie

hari ni kami anak beranak layan Nur Kasih The Movie....tengok kat MBO Giant ni je...dekat sket sbb hubby keje malam..pas layan movie terus balik.....klau nk cuci mata slalu tgk movie kat jusco Tebrau...kali ni tgk je kt MBO lagi pun seat dia luas sket n palang kat seat tu bole angkat...so ala2 couple seat la...yela Myiesha kan da panjang..so sempit lak klau seat tu xleh buka...hari tu cite KONGSI pun tgk kat sini je....Buat masa ni Myiesha behave lagi bile ajak tgk movie...so tgk je la sementara dia tak pandai buat perangai dan berlari2 satu panggung....klau da tak reti dok diam baru kitorang resign jadi kaki wayang kot....klau bertahan la....hihi...

So cite Nur Kasih The Movie ni mmg best...sape tak tengok mmg rugi....mmg penuh dgn emosi la....sedih ada...happy ada....mcm drama dia gak la....view kali ni pun cantik2....syokkk la....sape tak tgk lagi jom la tgk......

3 comments:

cira said...

jaja ngk yg pukul bape? ira kul 5.15ptg td..

jaja said...

tgk gak ke....huhu..kitorang tgk plg awal...kul 12pm...sbb mlm hr jumaat tu nk tgk sold out...trus beli utk hr sabtu...klau tak bleh jumpe

Nem0 o0h Nem0 said...

sy tk tgk lagi citeee ni.wyg asyik full jek.benci..