Wednesday, May 11, 2011

my others sweet baby girl

Hari ni dengan dengan rasmi aku ada sorang lg baby gurl..yeayyy Myiesha da ada kakak....eh mustahil ada kakak slalu kan adik kan...tp tu yang unik...Myiesha ada sorang kakak bernama Khalisya Husna....tp binti bukan kepada mohd Fuad la....still berbinti kan Mohktar...hihii...cuma Husna dah ada sorang Ibu dan tambah sorang lagi Mummy...and papa juga...wahhh mcm meriah kan....

Sebenarnye  Ibu Husna officemate aku...dan beza umur Husna dgn Myiesha 5bulan beza sbb tu aku kate Myiesha dah ada sorang kakak....mst Myiesha suke kan ada kakak...nk ada adik  xtau lg bile...hihi...n kenapa aku cakap Husna ni kakak Myiesha sebab Husna telah menjadi anak susuan aku bermula pada hari ini 11 MEI 2011...alhamdulillah...aku xla byk sgt susu smp nk bagi2 kat org tp cukuplah utk dua2 anak mummy minum...andai kate lepas ni susu mummy xcukup utk dua2 anak mummy...mummy minta maaf ye sayang...tp mummy berdoa moga dua2 anak mummy cukup sehingga ke waktunya dan moga mummy di permudahkan perjalanan dalam dunia Breastfeeding ni...Pada Husna my baby...(eh Husna still anak Ibu tau...kang jeles ibu Husna...hihiii)... mummy halalkan setiap titis air susu yg Husna minum, moga dengan rezeki yg ada itu Husna sentiasa sihat dan membesar sebagai anak yang solehah....dan bile Husna da besar nanti ingat lah bahawa ada mummy kat sini dan adik adik2 yg lain di sini jgn lupe kan mummy tau....ikatan ini xkan putus sejak hari ini sampai la bila2....

ni la dia Khalisya Husna....anak susuan Mummy a.k.a Kakak Myiesha 

ni pic latest Husna (di ambil dr blog ibu dia Puan Fashya ) sy ambil ek pic ni hihi
ni Husna tgh celebrate besday dia yg pertama..tgk la baju dia 1st birthday...
lahir pada 4 mei 2010

dan tak lupe my bambam mummy yg happy dapat kakak...hihi..kt pc office ni xde pic latest Myiesha pulak...ni pic masa 4month...hihi


7 comments:

ღnFashyaღ said...

Jaja, sedihla...rase nak nangis...huhuhu. gembeng.

terima kasih sebab sudi jadik ibu susuan Husna. InsyaAllah, ikatan ini tak akan putus. Amin

Aishah Rahim said...

Haaaaaa. Bestnya!!!!
Macam terharu pulak baca....

jaja said...

haha...ape la ibu Husna ni...gembeng plk...ok la merapatkan ikatan sesama muslim...

nt bekalan habis roger2 tau...klau xsempat ambil mummy pun bole hantar utk husna....

Fahreen_Fredo™ said...

wahh terharu!!

semoga rezeki yang ade akan melimpah ruah dengan izinNya. Insyaallah!

Dayu said...

semoga susu korang ber-2 akan makin meriah. rezeki untuk anak-anak

cira said...

terharu bace...

semoga ikatan ini berkekalan hingga ke syurga.. amin.

CikPuanMiera said...

alhamdullilah.
semoga Allah s.w.t melimpahkan rezki kepada anda semua :)

amin