Monday, April 25, 2011

Myiesha injured

Terkedu aku masa ptg td amek Myiesha dr umah BS...masa BS nk bg Myiesha kt aku dia beria2 minta maaf...ngat kenapa la kan...sekali aku tgk muka my baby aduhhhh tak terkata di buatnya...aku cuma tgk je muka Myiesha sambil cium2 muka dia berkali2....uwaaaa...aku da sebak rase nk mengalir gak la air mata ni...BS minta maaf sgt2 kata tak sengaja...dia tgl sekejap dah jadi gitu...tgk la muka baby saya ni.....

tengok...sian tak my baby muke calar balar...da tak cun da anak mummy...aku tgk dalam gak luka dia tu...sampai terkopek gak la...pastu ada dua ke tiga garis kat muke bambam dia tue...hadui..tiap kali aku tgk muke dia...sedihhhhh betul la...papa myiesha tgk pun xtau nk kate ape...tak terkata...BS kate dia main kertas keras...dia xpasan tgl jap...tp xtau la aku tgk cm bukan kena kertas...mcm kena benda tajam je...sbb ada beberapa calar...xkan la da luke satu anak aku still main lagi...mst dia stop n nangis...ni tak byk pulak luka nya.....harap BS jujur la dgn ape yg dia kata...aku bukan nk marah2 dia...sbb dia yg akan jaga anak aku..lebih lama dr aku jaga tiap hari...hmmm moga anak aku berada dalam lindungan Nya....harap lepas ni xde ape2 lagi yg jadi pd baby bambam ku ni...

6 comments:

abah dan mak haqq said...

jaja..
ada budak lain ke sama dgn si debot ni?
ada budak cakar ke?
alahai..
kesiannya..
semoga luka tu cepat sembuh ya debot..
pelokkkkkkkk geram geram

jaja said...

kid pg td intebiu lg BS..dia cakap dia men kertas yg iklan2 tu yg keras...tah la cmne bole luka smp camtu cm kena cakar...dia kate kertas tu letak atas meja...tp ada budak lg sorang ni letak bawah plk...dia mmg minta maaf byk2...xpe la kite da maafkan cuma lepas ni kena berjaga2 la...

Mama Likha said...

masya allah.. luka tu melentang atas mata kan. mujur mata tkde pape... tulah risiko BS ni... wpun tkthu betul ke tak apa yg dia ckp, pndailah plak die mtk maaf kan, tp anak kita... tk snggup kita wpun luka2 mcm ni...

hope myiesha cpt2 smbuh dan kembali cun mcm biasa yer sayang! :)

angahfarah said...

Ya Allah..kesian nya meisya..
sabar la yer..kita as mom ni bykkn doa moga anak kita dilindungi Allah spjng dibwh jagaan BS...

jaja said...

sentiasa berdoa moga myiesha di lindungi sepanjang mummy kerja....yela mmg kite harapkan BS la kan bile kite kluar kerja....mmg sentiasa think +ve n harap bs xtipu la...sbb kite da percaya dia...moga dia syg Myiesha cm anak dia sendiri

Huszaini said...

sian dia.. moga cepat sembuh yer...harap2 bs tu cakap yg benar..