Wednesday, April 13, 2011

budak belajar membebel

video
seperti yang di janjikan...Myiesha membebel...tu je la yg dia pandai sebut skang nie...sambil membebel sambil lidah kluar.....ada sore mummy plk pakse anak membebel...sedap juge sore mummy myiesha tu kan...kuikui...wekend ni mummy kena keje lagi..myiesha kena post ke nenek zah lg...n hari ni bawa myiesha pegi jab utk 6month berat dia sama je mcm 5bln ritu....8.4kg ok la nk ringan badan kot...hri tu kan dekat seminggu dia muntah xleh susu byk2...skang Alhamdulillah dah ok...isnin depan genap la Myiesha 6bulan...da besar anak aku ek...dah kena rajin masak bubur plk utk cik bam...aku tak try bg lagi...adui bile nk try bg la...ngat nk bg wekend tp wekend asik keje je...tg la karang...huhu.

2 comments:

ღnFashyaღ said...

alahai mami myiesha, tak leh tgk la video tu, lama beno loadingnya, ke tenet lembap!

jaja said...

owhhh yeke...xleh buka ek...adui 1st time upload video