Sunday, April 24, 2011

hari minggu...

petang td g Tesco Bukit Indah...bukan nk soping2 pun...lom gaji lagi kan...cume nk beli diapers Myiesha...sbb tgh ada promotion...kitorang mmg beli time tgh ada sale jek...klau tak xde la nk beli....tp stok mmg sentiasa ada...walau xhabis lagi beli je time tgh murah....Myiesha pun xde la pkai brand yg mahal2...nasib baik kulit dia jenis yg kebal....xkisah pun brand apa...ok jek..sume bedal....huhuu...nk pakai kan CD aku tak sanggup...sejak2 da mkn ni poo poo dia fuhhh 'wangi' sungguh la, kaler pun da xmcm poo poo baby, klau ada berus basuh montot aku beli je...tp kejam betul mak myiesha ni haha...basuh berak anak pun geli....xpe2 aku tgh belajar utk tidak geli time basuh poo poo anak lagi lepas ni....sape yg pkai CD tu mmg aku salute la...rajin n sanggup je basuh CD anak...kagum2....teruskan perjuangan anda ok...


budak tgh bizi makan buku

2 comments:

abah dan mak haqq said...

budak debab..!!
geram geram <3

Farah Shamsudin said...

yerlah.. belum gaji lagik..nasib anak tu kulit boleh tahan segala macam brand kan..