Friday, January 7, 2011

Happy Baby Contest

saya kena Tag dgn ibu Husna
1st time join contest ni...memandangkan tgh rajin so saye join..dan diharap lepas ni akan sentiasa rajin utk join mana2 contest...huhuu

Syarat-syarat utk join:

 



1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog dan mempunyai alamat di Malaysia.

2. Mesti jadi follower
OurdreamsOfLife dan MyLittleWonder

3. Buat entry pasal GA ini dengan tajuk 'HAPPY BABY CONTEST'.

4. Letakkan sekeping gambar anak anda yang berumur di antara

Category A : Berumur kurang dari 2 tahun pada 31 Januari 2011
Category B : Berumur di antara 2 tahun - 4 tahun pada 31 Januari 2011,

beserta details seperti :

NAMA ANAK, NAMA IBU dan TARIKH LAHIR ANAK
dengan temanya 'HAPPY'..takmo gambar nangis²yek.

5. Copy dan letak gambar banner di atas di dalam entry anda bersama backlinknya (kalau nak letak kat sidebar pun boleh..tak diwajibkan).

6. Tag seberapa ramai kawan yang anda kehendaki (minimum 1 orang).

7. Boleh tinggalkan komen beserta link kat blog OurDreamsOfLife atau Contest .

8. Closing date : 17 Januari 2010 05.00pm.

9. Keputusan adalah muktamad.
Hadiah-hadiah boleh refer kat blog Mama Firaz ye.

Pic yang dipertaruhkan:

 "mummy saye sgt happy"
Nama Anak: Myiesha Erieyna bte Mohd Fuad
Nama Ibu: Siti Hajar binti Mat Sarip
Tarikh lahir: 16 Oktober 2010 (Kategori A)
Saya mau tag:
1-Yanna
2-Emilia
3-Kecik
4-Kina

Sila la buat okey....

4 comments:

sumimie said...

wah mmg sgt happy
good luck

jaja said...

hihi tenkiu...

Ina Hashim said...

salam,

thanx for joining...gud luck ya!

jaja said...

thanks...hehe :)