Thursday, April 12, 2012

Coff Harbour NSW Australia


Here i come!!!

Itinerary 
14 April 2012
Johor Bahru (9.40pm) - klia (10.10pm) - Sydney (15 April, 8.00am)

20 April 2012
Sydney (9.40pm) - klia (4.20am) - Johor Bahru (10.45pm) 


Myiesha kena tinggal lagi, kali ni mummy pergi jauh sikit dari biasa. 7 malam myiesha dengan papa. Harap lena la tidur dia...hehe ke mummy yg tak lena sbb tringat2 budak masyamm tu. anak ok je tidur dengan aman. Papa la kurang aman sebab terpaksa bangun malam panaskan susu anak...hihi Papa xpe dah biasa kan..cool je di malam hari. Nanti balik mummy upah kangaroo sekor ngan Koala sekor okeh...

Apa ek best kat area Sydney n Coff Harbour. Aku tak dapat bayang la sebab bila google cm biasa je cm kat sini. Tapi org kate view kat Opera House cantik, kena pergi jenguk la nanti. Nak shopping pegi kat Darling Harbour, harap sempat la nk berjalan2 lagi nanti. Sampai Sydney nanti kena naik flight lagi untuk ke Coff Harbour 1 jam perjalanan. Kalau naik kereta dalam 8 jam. Tengok kat peta macam dekat je xsangka jauh juga. Kire-kire macam dari JB naik kereta nk g utara.  Baik naik flight je untuk memudahkan perjalanan nanti.

Area Coff Harbour pulak yg menarik org kate...org kate la..xtau betul ke tak, pantai dia cantik, view garden2 dia, Big Banana, look point lagi ape tah. Banyak gak kot, bole la aku pergi, nak datang lagi area situ xtau bila. Alang2 pergi je semua ceruk. Ok lah meh sape nk kirim kangaroo atau koala cer kabo...kalau bole kabo ngan duit skali la ek...huahuahua

1 comment:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D