Sunday, April 22, 2012

1# Intro Sydney

Intro je dulu tak dapat nak update blog lagi, kat sana access wifi sgt limited kedekut pun iye gak, nanti saya cerita kenapa kedekut. Anak manje saya ni sampai terus balas dendam nk "dedek"...ni pun tgh buat entry dia berada di pangkuan..Owhhh sangat terhad untuk menaip, so bg can dulu dgn melayan dia. Semalam smp sangat mengantuk dan mmg melayan mata ni dr petang smp mlm. Pagi ni dah segar boleh layan anak manja saya tu.

2 comments:

ღnFashyaღ said...

cepat-cepat cerita... Tak sabar nak dgr cerita orang pegi Aussie pulak..^_^

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Yeayyyy!!! Cam best!!! Story cepattt!!! Heeheh!!! ::.