Monday, March 28, 2011

pre-jenjalan ke Sentosa Island

Sebenarnye ni percutian tanpa di rancang...tetibe je trus on nk g bile en suami ajak...aku kan pantang di ajak..mesti la nak je kan....pagi2 lagi kul 9 kitorang bersiap...anak dara sorang tu pun bgn2 trus aku celup dalam besen suh mandi....suke la dia kan...main air....kitorang g dua kereta...lg satu family tu kawan hubby...diorg yg ajak pegi...kitorang follow je..mana la kitorang ni tau jalan2 kat sana...mau sesat walau Singapore tu kecik je...hihi....sampai2 je entrance ke Sentosa Island kitorang naik MRT untuk ke pulau...korang bole je naik cable car...tapi xtau pulak bape dollar...naik MRT just 3dollar....abes sume tempat kitorang jelajah...haha oppsss tipu la xsume tempat pun...mana sempat je...nama pun percutiaan yg tidak di rancang....so men terjah je la...ok la xde menda nk tulis lg...jum cuci mata tgh gambar2 di sana....


 jum beli ticket nk naik MRT dulu....

dalam MRT lagi nie...trun station plg last dulu...tepi pantai....
lambatnye nk sampai...xsabo ni nk men lari2

yeayyy sampai dah...mami ni nape mcm xlarat dukung nie...pat la lari2

budak ni da rimas sbb panas...smp situ da kul 12pm mana xpanas..lagi la kt tepi pantai...rentung je
haus....panas la katekan....layannnnn
pas tank penuh tdo la dia...dr pg bgn xtdo2 lagi...eksaited nk g jenjalan tdo pun tunjuk perut nk bg angin masuk
nape la ada kipas je...aircond mana mummy....(mummy: banyak cantik ko ek...)
g sini pulak...kepala singa...tapi xnaik dekat pun...dok bawah makan KFC n snap2 pic kejap..

last pusing2 kt sini pulak....tp xmsk pun...just jln2 area situ....len kali bole la dtg lg...spend ms dr pg smp ptg....syok sikit...pas ni bt percutian yg di rancang plk...

budak bgn tdo....xmo senyum dah....nk tgk gambo byk2 bole la tgk kt fb ek....

1 comment:

abah dan mak haqq said...

seronoknyaaaaa....!! :)