Thursday, June 3, 2010

19/20 weeks

Haluuuuu...haha...saje busan sbb tu rajin buat entry terbaru hr ni..klau tak seminggu la senyap sunyi rumah den ni...rajin ni pun sbb smlm ada permintaan dr puan yanna yang nk tgk perut nie..huhuu...seb xtunjuk gambo bugel..opppssss... next week ada check up ke-3 harap ok sume...sbb setakat ni kesihatan alhamdulillah baik2 sahaja...selera makan pun normal lagi mcm dulu2..cuma kn kerap mkn je la..
ok la malas nk bebel byk2, trus ke gambo den yg sensored nie....hohoo...tipu la..mana de sensored... nk jd mami yg baik kn la supan santun...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
taraaa..ni la pewut muncit itu...kuci2 baby..mcm nk geletek2 dia je..geram
da active lompat2 si kecit tu

5 comments:

suzi said...

comel je perut ko jajan...

blackroses said...

secomel orangnyerrr

nornazliana said...

sekejap je..kn..perut u membuncit

yanna faisal said...

tk sangka dh 5bln weiiiii...kalo aku 5bln dh cam 9bln..hahahaha

jaja said...

yanna..baby ko twin aku sensorang sbb tu kecit...hehe..beso ni pun aku da rase cm pinggu