Wednesday, August 29, 2012

THE PROCESS OF GETTING WELL


HEALING CRISIS

Ramai yang terkeliru pasal healing proses ni bila kita sedang cuba untuk detox dan lebih kesian STOP bila badan sedang bt kerja untuk kembali sihat. Proses  ni berlaku bila badan kita cuba untuk buang segala toxin dalam badan dengan kadar yang cepat supaya semuanya dapat di keluarkan ini hanya boleh di bantu dgn supplement yg bernutrisi.  Biasa2 badan kite sangat slow nk buat kerja ni dan lebih malang kalau body system dah celaru proses ni bole jadi terbantut dan toxin BERKAMPUNG dalam badan terutama HATI. Konsepnya lebih byk toxin dlm badan lebih kuat healing crisis ni. (bergantung pada individu) lebih lebih lagi kalau yg hidupnya kena makan pil-pil yg terang2 kita tau xelok klau makan utk jangka masa panjang.

RINGKASNYE GINI YE.. badan kita kan sudah di ciptakan dgn sungguh hebat. bila kite sedang bt detox xkira program ape pun, body akan cuba NYAH kan semua kotoran2 yg ada melalui semua channel dan set utk regeneration (renew). End up tisu2 yg dah lama di tukar baru, sisa2 bakteria dlm badan di keluarkan (tu yg kalau simpan lama2 ada org demam berulang2 sbb residue bacteria dan virus bersarang kat lemak2 terkumpul dalam badan kita ni). Dan Hati kita ni yg jadi STOR drugs dan racun residue akan di pecahkan dan bebaskan toksin2 yang BERSARANG dalam fat sel ke dalam aliran darah utk di buang keluar.

SYMPTOM2 kadang org tu rasa letih, demam, sakit otot, asik membuang, bengkak di kawasan kelenjar atau kluar rashes. Sebab tu kita WAJIB minum air banyak masa proses ni berlaku. Air je la bahan untuk bawa keluar toxin2 yg da di bebaskan tu. Dgn cara berhajat  BESAR atau KECIL J . Jangan bagi alasan malas minum dan malas g toilet ye. Kesian kat badan tux bole buat keje.

CARA UNTUK KURANGKAN: Melalui kajian kesan-kesan ni dapat dikurangkan dgn ambil anti-inflammatory agent (ubat2 ni kurang disaran sbb dia cuma melambatkan proses detox)  atau alkaliniser (MINERAL COFFE dan GARAM BULUH mmg terbaek utk kes ni) dan kalau badan letih pergi lah rehat sbb badan kita da bagi signal utk rehat. Jangan risau ye Symptom ni hanya akan berlaku beberapa hari je..lepas membuang dgn lancar dan minum air byk2 InsyaAllah akan pulih semua. Dan HASIL badan lebih SIHAT , SELIM, BERTENAGA, LEBIH RINGAN dan MANTAP …Yeahhhh

V3SR BODY PROGRAMMING SET mmg terbaek untuk diri kita yang MAHAL ni.

Psss: Saya awal2 dulu terpikat dengan PROGRAM V3SR ni sebab kombinasi product2 yang diguna mmg ada fungsi dia yg amazing. Saya researcher dan menganalisis juga produk2 di pasaran. Juga mengajar tentang HOLISTIC THERAPY dan saya kira V3SR adalah terbaek untuk diamalkan untuk semua orang.


No comments: