Monday, November 14, 2011

cerita aidiladha

nak cerita pasal aidiladha hari tu...seronok la sebab aku amek cuti seminggu awal..kebetulan hubby pun cuti tu yg alang2 amek cuti lama sikit..lagipun kitorang dah lama xbalik kg. bole la bahagi kedua2 buah rumah lama sikit...4 hari uma MIL 4 hari rumah sendiri.....kat kg pun bukan dok diam..tiap petang ada je agenda yg di buat...g jalan uma abang kat nilai..jalan2 g morib...g i-city lepak2 ngan adik badik n ipar...time ni je la nk berjimba2 ngan diorg, maklum la kitorang ni je la yg dok paling jauh...adik badik aku sume dok area central..kat nilai, kl, rawang, banting...situ2 je la. aku je nun jauh di selatan..ape nak buat rezeki aku di sini kan...

Eh lahai beremosi plk pagi2 ni..(tgh xde keje sbb jap g nk g KL ada event kat sana) opis pun da kosong ni...ok la sebenanye objektif utama entry hari ni ialah nak share ngan korang...tanda kebesaran Allah..selama ni aku just tgk gambo dari website2 je atau dengar dr orang yang kite xkenal...tp masa raye korabn hari tu...sedara hubby aku sendiri yg melihat tanda tu......nak cakap banyak2 pun xguna...meh aku share gambo tu.....

Subhanallah...kagum aku masa tgk ni...daging korban berkalimah Allah....Allahuakbar.......

3 comments:

Yantie said...

Subhanallah..
tu la selama ni tgk kat internet je..

ღnFashyaღ said...

Daging korban ke nih? Banyak tulis kalimah Allah... SubhanAllah...

jaja said...

aah daging korban raye hr tu...sgt teruja sbb nmpk jelas sgt