Tuesday, November 27, 2012

Pembawakan yang ke2

Pregnant 2nd ni sama macam pregnant kan Myiesha xde mabuk2 teruk. Macam biasa je seperti biasa, cuma yg kedua ni ada rasa mual2 geli2 gitu tp xde tahap nk muntah lagi. Lagi satu yang xbole nk halang lidah ni suka beno yg masam2...so asam harus ada dlm handbag, dulu asam ni la benda paling pantang di makan..Kiranye haram la klau di makan selalu. Yer..aku tau asam ni xbagus utk perkembangan baby, tapi tah la lidah ni suke rasa2 yg extreme, mcm tomyam, asam, yg rasa lite2 xsuke, yg manis2 dan bagus cm kismis ke ape kurang gemor.. Adui sorry la baby mummy try avoid makanan yg xbagus ni k. Tapi tu la baby juga yg nak kan...

Masa post ni di buat pun still berusaha habiskan satu portion campuran seeds, tu pun berkurun nk abes, siap rasa geli2 bila termakan yg manis..sebelum tu baru menghisap asam dgn penuh gembira. Kononnye nk tebus balik kesalahan makan asam, makan la mix seeds tu. Jadilah walau kena paksa kan...

Benda wajib ada dalam drawer opis

dan yang ini pulak asam yang wajib ada dlm handbag
so pk la mana yg kerap di makan..yg di dlm handbag kaaa...yg di dalam drawer opis kaaa....??


tapi xla satu hari satu botol ni abes...kadang sehari 2urat je gitu...

2 comments:

Hanani said...

time peknenkan Kasih sangat obses dengan asam..time peknenkan Ammar obses dengan benda manis..Asam tak laku langsung..

jaja said...

yeke...kite plk terbalik...
Myiesha dulu xsuke masam2 mmg xboleh..yg skrang ni suke plk...xtau la gender ape...