Sunday, March 21, 2010

Tag dr Puan Fashya

1. Adakah anda rasa HOT?
xla..rase sejuk je sbb da beberapa hr ni hujan je..hr ni ahad pun matahari mcm malu2 je nk kluar......huhuuu


2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
 
alamak malu....
 



3. Cerita pasal gambar ni.
 
Time ni masa kami g bercuti ke AFamosa Resort dgn kawan2 en hubby masa 17-18feb10...
Time ni kami kt WaterWorld A Famosa...naik gak la permainan yg tinggi2 tue...
Time ni gak sy tgh preknen 5 weeks tapi saya xtau lg ada baby inside my womb...
Saye letak pic ni sbb xtau la..nmpk mcm sweet je kenangan masa ni bersama org yg kite syg..
Ni wallpaper laptop kt uma...sbb tu tanpa segan silu letak pic ni...kt opis plk xde gambar ape2..




4. Kali terakhir makan pizza

Awal Feb rasenye..sbb nk abeskan voucher free kfc n pizza yg ada lg rm20...di sebabkan time tu sy tgh diet dr fast food..sy cuma mkn spagetti je..n curik sket pizza en hubby...sikit je...kuikui


5. Lagu terakhir anda dengar

Tah ek...sy ni jarang dgr lagu..klau terdengar pun sy xtau nama lagu tu ape...
hubby sy pun slalu gelakkan sy sbb xtau perkembangan lagu2 terkini...


6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni

Melepak je tgk tv...br siap mendobi


7.  Selain nama sendiri, anda di panggil nama ape?

family n sedara mara (Siti), Hubby (ayang @ ney)


8. Tag lagi 5 orang

1- emilia
2-kina
3-kecik
4-mrs Mondok
5- dda


9. Siapakah orang no.1 kepada anda

- emi kawan dr skolah menengah..bln ni dia akan menetap trus kt mesia sbb sblm ni ikut hubby dia sambung study kt Japan...n dia dah ada seorg anak lelaki yg cute mcm anak jepun nama iman...


10. Katakan sesuatu kepada orang no.5

-Suke tgk family diaorg..walaupun sebaya tp dah dpt 2 pasang anak2 yg comel...n lg satu pandai betul dia bt baju2 ...i like



11. No.3 ada hubungan dengan siapa?

hubungan ape...xpaham..


12.Bagaimana pula dengan no.2

-kina ni membe forum...tp rasenye dia xkan bt tag ni kot sbb baru je melahirkan baby boys twin dia awal bln ni...mst tgh bz gile melayan twin dia yg ensem2 tue...



14. Kata2 cinta untuk orang no.4

-kate cinta xde la kot...tp nk wish kt dia...sy akan doakan kamu mendapat zuriat dlm masa terdekat ni...amen....


15. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda

Puan Fashya yg meng Tag sy..
-dia ni sorang bakal ibu yg berjiwa kental..sbb pe sy ckp gitu..sbb walau jauh dr mr hubby dia sy tgk dia kuat je melalui detik2 hampir 9 bulan mengandungkan zuriat cinta hati sorang2 di sini...
sy harap dia akan sentiasa tabah utk melalui hari2 yg akan dtg....heeee

OK abes dah jawapan sy...

5 comments:

ღnFashyaღ said...

wah..terharu gitu..huhu

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: eh!!! eh!!! eh!!! Tetiba plak ada namaku kat nomo 4 tuh... Ermmm... Thanx for the wishes... Aminnn... Insya-Allah, try buat tag tu nanti ye... Hiks!!! ::.

kina said...

asal ko tag nama aku..hahahaha

kina said...

asal ko tag nama aku.hahah

jaja said...

ye ar...xkan aku nk tag wiwin ko...hahahah