Tuesday, March 2, 2010

percaya

uhuuu..tgh bz2 nk siapkan data utk ISO 17025 pun sempat nk berblog...tgh bizi siapkan sbb sblm april ni nk audit..dah la auditor tu garang...xleh lebih kurang...abes la kecut bila dia ty macam2...drpd tau da xtau ape2 sbb tgk muka dia tue....

sebenanye nk crite pasal percaye n xpercaya ni....dr la wekend hari tu saye xpercaye saye ni preggy walau pun saye da cek upt n g kenek...yela..kwn2 kt opis ni byk yg mabuk2 di awal peknen ni..tp saye xde rase pape...pening sikit pun tak..ape lagi loya n muntah2..cuma ada letih..tp xpeknen pun mmg letih...huhuu...kt perut pun biasa je..xde rase ape...

hujung minggu bile hubby balik keje je ty dia..."b betul ke dalam perut (sambil tunjuk kt perut yg masih leper)...ni ada baby kite..nape xrase pape"

hubby: betul la..xkan la xde..kn da test..
saye: tp xmcm org len pun...mcm nk test lagi la
hubby: nk test lagi ek...td xckp..leh singgah farmasi beli lagi...
saye: masih bt muka xpuas hati..."meh la dgr kt perut klau2 ada bunyi pape"
hubby: kecik lagi la...xkan la ada bunyi...mls nk layan la tue...
saye: nk tgk baby dlm ni bole tak....dgn bt muka kesian
hubby: ok la..ok la...isnin ni kite g Perdana Specialist tgk ok..
saye: baru tersenyum...huhuu...sukeeee

hari isnin pg..pas bt keje sket2 kuar g situ...takut gak...takut tibe2 jadi lain...mcm2 sy pk..
tp sblm tu pg tu g Pusat Kesihatan (PK) UTM...nk confirm juge...hihii...seb yg ni free...
then doc suh baring dan meng scan perut ku itu...TARAAA.....

ha ni dia bb awak...saye tgk jek..da sengeh2 depan doc..sy masih xcaye...eh2 ada la..betul la ada tu ek doc...
Doc: yela...ni dia..masih kecik ikut scan 5 weeks 6 days..ikut LMP 6 weeks 6 days...yeayyy gembira betul...pastu br bt muka puas hati...hubby pun sengeh je...haha...AKHIRNYE.....saye percaya juge dgn kehadiran si kecik dlm rahim ni...hope baby membesar dgn sihat n sempurna ok....kami sayang baby...

nk tgk rupa baby yg belum ada figure tak....jeng...jeng....xbape clear bab snap gn hp jek...
 
masa tgk ni bole hubby ty...doc ni kembar ke tak...
amboi b..cita2 nk kembar ke...

3 comments:

emilia said...

srnk kn bile da merase sndri..mcm xcye je dlm perut ade bby..perasaan yg sgt2 sukar tuk digmbrkn..slmt menikmati zaman2 menjadi ibu..:)

jaja said...

tenkiu emi..akan menikmati dgn rase syukur....

Reen said...

akak, tahniah eh:)