Thursday, February 25, 2010

hubby ku yg rajin

sekarang ni xtau la blk2 keje je rase mengantuk sgt...lum smp umah lg da menguap2 dgn jayanye...adehhh ni antara simtom2 org preggy ke ek...bile pas maghrib je lepak depan tv mate da kuyu tahap gaban...masuk isyak je trus bommm....tdo...syokkknyer...mcm xpenah tdo je slama nie...

Alhamdulillah buat masa ni belum ada lagi tanda2 morning sickness ke evening sickness ke...harap2 moga di permudahkan la semuanye...bile xde mabuk2 ni rase mcm xpercaya je..betul ke peknen ek....hr2 bile bgn tdo rase perut...harap baby kuat la...sbb nk rase bb xdpt lagi..perut pun kempes je lagi...

Haaa...pasal cik abg ku itu..skrang ni tetibe sgt la rajin..sgt terharu plk...itu xbole...ini xbole...lipat baju pun dia da rajin...tup2 bgn tdo tgk baju da berlipat...tp xsimpan dlm almari la...ok la tue...selama ni dia longgok je satu tempat...mst dia xmo menyusahkan wife dia nie...kasut2 high heel aku sume da kn kuarantin..pastu skang kn rajin makan..dulu bole la malas2 nk mkn kan...huhuu....indah betul perasaan nie...ape pun kn jaga diri baik2...klau kite jaga diri baik2 da tentu bb inside pun terjaga....

syukur...alhamdulillah

1 comment:

Ringgo said...

bestnye dlayan mcm puteri kak..