Friday, January 11, 2013

Migraines relief and mineral coffee


ANDA STRESS !!!

MAKNANYA ANDA KURANG MAGNESIUM !!!

NAK TAHU CARA ATASI STRESS ???

JOM KITA MINUM DULU....

Kopi Mineral sinonim dengan magnesium.
Magnesium dikenali sebagai mineral anti stress.
'The most relaxation mineral'.

PENTING !!! untuk menurunkan tekanan darah, cegah komplikasi diabetes, anti penuaan, mencegah osteoporosis , merendah risiko sakit jantung, mengubati asma, migrain dan diabetes.....mencegah penyumbatan salurdarah.

Tanda tanda kekurangan Magnesium ........cramps, insomnia, risau, autisme, angina, sembelit, sakit kepala, migrain, asthma, diabetes, obesiti, batu karang, darah tinggi, PMS, senggugut, masalah pencernaan, sensitif bunyi bising, reflux, keletihan yang kronik......kajian Mark Hyman,MD

Migraines ni biasanya kite dengar mmg xboleh minum coffee, tapi 
coffee mineral ni lain..dia ada campuran garam buluh yang bersifat alkali dan high in mineral especially
MAGNESIUM .
Kaum cina mmg suke ambil garam buluh tu macam tu je, diorg kata garam buluh ni 
ubat segala penyakit. Ubat-ubatan Dr tu sume ada drugs, selalunye untuk tahan sakit
dan kurangkan simptom, bukan menyembuhkan punca penyakit.
So sesiapa yg pernah rasa garam buluh tu tau la cmne kan rasanye, bercinta nk telan.
So dalam coffee ni dah ada campuran garam buluh, 
sedapppp dan sihat dua2 dapat.

Sorang kawan office ni introduce coffee ni pada makcik dia yg migran teruk,
after 1 sachet trus hilang sakit kepala dan migran dia jarang2 datang,
kalau tidak sebelum ni makan pil tahan sakit tu mcm makan kacang.
Makan mcm tu je. Tak elok tu utk jangka masa yg panjang.
Byk side effect dia. 

Saya yg sebelum ni xboleh minum coffee pun da jadi penggemar mineral
coffee sebab bila minum xpening mcm kopi2 yg lain.
Lagi pula kopi ni NO sugar NO cholestrol and less caffeine.


Jom bertukarrr sebab tu sekejapan je coffee ni abes,
sape da try mmg terpikat.

sedappp

preggy2 pun boleh je minum, tiap hari pekena 1 sachet
boleh kurangkan kadar gula dlm darah dan maintain Hb darah

En Artis Ebi pun da try...korang xnak ke...


Kat stokis tiap bulan berkaton2 coffee sampai tetapp licinnnnn...sape lambat book je
mmg kempunan..

For order just PM me at FB Jaja Fuad

Thanks


1 comment:

Giffarina's Online Biz said...

Salam, brapa rm utk skotak? Brapa sachet? Tq.