Wednesday, October 17, 2012

Expecting for 2nd

Alhamdulillah.. sehari sebelum hari lahir aku gatal tgn cek UPT. Naluri keibuan yang mendorong aku utk test urine maghrib tu. Sesaje test tgh nk mandi tu...sekali laju je naik double line...terang tanpa di suluh. Terus mcm terketar2 pun ada sebab unexpected for the expected. Kenapa aku cakap gitu, aku mmg tak datang period sejak melahirkan Myiesha, mungkin faktor aku  breastfeed Myiesha hingga hari ini. Dan baru plan bila Myiesha 2tahun 18hb october ini baru nk pegi jumpa docter konon2 nk ty kenapa period tak kunjung tiba dah lama sgt...sbb sy n hubby mmg plan nk tmbah lagi.

Dan Allah maha mendengar dan Allah maha berkuasa, Dia dah dengar permintaan hambanya ini dan DIA bila-bila masa bole bagi . Law of Attraction, apa yg kita minta kena spesific, yakin dan serah sepenuhnya pada pencipta kita. Masa MMR hari tu ini lah salah satu wishlist saya, nak preggy pada oktober 2012 sempena besday kami bertiga.

Syukur sangat pada Mu moga kandungan ku berada di bawah lindungaMu ya Allah, Selamat, sihat, sempurna dan di permudahkan dalam mengharungi kandungan ke 2 ini seperti mana kau lindungi kandungan ku yg pertama dulu. Amin ya rabbal alamin..

My tiny little dot in mummy tummy. 

4 comments:

Hanani said...

wah, tahniah jaja..dah bpe weeks sekarang?

Kesuma Angsana said...

tahniah & moga selamat semuanyer, take care

Fahreen Fredo said...

Jaja, tahniah!!! Take care of both of you ya :)

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Alhamdulillah... Tahniah... ;) ::.