Saturday, April 3, 2010

si kiut....

opsss...tetibe ada lagi satu post...mood rajin tgh datang..layannnn je la...
sikit je nk post...nk tepek pic scan baby masa 10 weeks.....da basi punye pic
pemalas punye pasal...hr ni br nk tepek....

moga baby sihat sempurna....amin ya rabbal alamin~~~

time ni terkuit2 tgn kaki dia...tp doc kate dia gerak bukan sbb dia da tau nk bt ape...just tindakan reflek dgn air2 n keadaan dia...nt da 3 bulan baru la uri terbentuk n dah 4 bulan baru la roh di tiupkan ke baby....time ni la baru ada contact antara baby n mama....xsabo nk rase baby dlm ni gerak...Best g scan ngan doc Siti Fatimah ni...sbb mcm ibu2 n dia terangkan dgn terperinci...dr g Perdana tau nk down kan org jek...huhuu...itu ape yg saya rase la...org lain..lain cerita dia kan...so skang saye da masukkan Klinik Siti Fatimah sebagai panel kami...hoyehhh...melalut plk...kuikui...daaaa

3 comments:

nornazliana said...

klinik tu bukan kat bukit idaman ka..

jaja said...

erkk..yg mana satu kt bukit idaman...dua2 kenek tu ada kat taman u jek..dekat ngan umah..

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Kiutnyer... Suka tengok... Nampak jelas... ::.